Hirdetés

Már a legelején veszélybe került Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata

Nap Híre portré Nap Híre

Ráadásul a TV2 állt volna a táncosnő és a sztárséf közé, azonban Krausz ezt nem engedte.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a Dancing with the Stars alatt tényleg összejött Krausz Gábor és Mikes Anna. Sőt, azóta már egy romantikus fotót is megosztottak, amin egy puszi is elcsattan. A párosnak rengetegen szurkoltak, és nemcsak azért, hogy megnyerjék a táncosműsort, hanem azért is, hogy a való életben is egy párt alkossanak, ugyanis a képernyőn keresztül is átjött, mennyire odavannak egymásért: kétértelmű nyilatkozatokat adtak, szerelmesen összenéztek, a táncaik pedig tele  voltak érzelmekkel. 

Sokan már a műsor alatt úgy gondolták, hogy a TV2 kicsit belenyúlt a dolgokba. A hírek szerint ugyanis Mikes Anna a szinglik táborát erősítette, Krausz Gábor pedig nem sokkal a műsor előtt jelentette be, hogy szakítottak feleségével, Tóth Gabival, így ideális volt kettőjüket összetenni.

Felmerült tehát a gondolat, hogy a TV2 kedvesen manipulálta a műsort, amiből természetesen ők is jócskán profitáltak, ugyanis rengeteg ember nézte a táncos műsort - írja a Promotions.

A Telenovella magazin most arról számolt be, hogy a TV2-nek más tervei voltak Krausz Gábor és Mikes Anna párosával, ugyanis a sztárséfet a Nagy Ő című műsorba is szerették volna, ami több szempontból is remek döntés lett volna. Egyrészt a vele történtek miatt mindenki kíváncsi volt Krausz Gáborra, másrészt, a válása bejelentése után a magyar hölgyek szinte megrohamozták a sztárséfet. 

A Dancing with the Stars vége után került sor a tárgyalásokra, ahol a TV2 már sejthette volna, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor között több van, mint barátság, mégis megpróbálták a séffel leegyeztetni a műsorban való főszereplést. Krausz azonban kénytelen volt színt vallani és elutasítani a lehetőséget, ugyanis ekkor már kapcsolatban volt Annával és pontosan tudta, hogy sem az új szerelmével, sem a nézőkkel, sem pedig a műsorba jelentkező hölgyekkel nem lenne fair, ha igent mondana. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés