Hirdetés

Itt a bejelentés: Krausz Gábor már a Dancing with the Stars alatt összejött Mikes Annával

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárséf elmondta, hogyan kezdődött Mikes Annával a szerelmük.

Mint azt a naphire.hu is megírta, a Dancing with the Stars alatt tényleg összejött Krausz Gábor és Mikes Anna. Sőt, azóta már egy másik romantikus fotót is megosztottak, amin egy puszi is elcsattan. Krausz Gábor most a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorában beszélt az új kapcsolatáról, és arról is, hogy hogyan tette túl magát Tóth Gabin. 

Ezt el kell gyászolni. Csak én ezt akkor nem sejtettem. Utólag látom, hogy nem biztos, hogy mindenkinél így van, nálam így történt: amikor elválsz, az olyan, mintha meghalna egy feled, tehát gyászolsz, de amikor gyászolunk valakit, nem mindig azt az illetőt sajnáljuk, hanem magadat. Mi lesz veled, hol fogsz lakni, miből fogsz élni, mit fogsz csinálni, hogyan fogod fenntartani a gyerekkel a kapcsolatot? Tehát igazából én magamat sajnáltam

- vallotta be őszintén Gábor. Mikes Annával kapcsolatban elmondta, hogy a szerelmük nem a műsor után alakult ki, de ezért nem akartak külön szimpátiapontokan begyűjteni. 

Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik. Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja, meddig ég… Szerettem volna megvárni a műsor végét. Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni” 

- fogalmazott Gábor, amit az nlc.hu szúrt ki. 

A sztárséf beszélt arról is, hogy a kislánya teljesen jól van, és azt tudja mondani, hogy mindkét oldalról a legtöbbet adják meg neki, hogy minél kevesebbet érezzen. "Főleg a nyár vége volt, amikor bizonytalanabb volt a helyzet, ott lehetett érezni, hogy picit nem érti, hogy mi történik. De azóta teljesen kiegyensúlyozott, imád óvodába járni, imád itt lenni, imád ott lenni. Mind a ketten sokkal jobban tudunk csak rá koncentrálni abban az időben, amikor velünk van" - mesélte. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés