Hirdetés

(18+) Vérfürdőt rendezett a veterán katona, agyonlőtte gyerekeit

Garai Kitti portré Garai Kitti

Szörnyű dolgot tett egy amerikai veterán katona: végzett három hármegyekével és volt felesége munkatársával, majd saját magát is megölte. 

A tragédia a dél-karolinai Sumter városában történt kedd este, ahol az édesanya élt a gyerekekkel együtt. 

Russell Roark sumteri rendőrfőnök szerdai szerdai sajtótájékoztatóján közölte, hogy a veterán a gyerekein kívül felesége egyik munkatársával is végzett, egy másik katonával. A pár már korábban elvált, a férfinak azonban még mindig volt kulcs a lakáshoz, kedd este tízkor pedig át is ment. 

A veterán katona először a felesége munkatársával végzett a ház hátsó udvarán. A volt felesége ekkor megpróbálta megállítani, de az őrjöngő félrelökte őt, majd felment az emeletre, ahol agyonlőtte az öt, hat és tizenegy éves gyermekeit. Ezt követően az apa magával is végzett.

A gyilkosság elkövetője a hadsereg Shaw légibázisán dolgozott. A hadsereg tájékoztatása szerint a megölt katona szintén oda tartozott. A meggyilkolt katona a munkán kívül semmilyen viszonyt nem ápolt a nővel - írja a 24.hu.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, Magyarországon hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés