Hirdetés

Ordenáré hisztit rendezett a pedofil bűnöző a magyar bíróságon

Nap Híre portré Nap Híre

Felügyeletére bízott sértetteket zaklatott szexuálisan és bántalmazott a vádlott. Tizennegyedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat ellene a Pest Megyei Főügyészség, a Budapest Környéki Törvényszék pedig 2024. május 9-én megtartott nyilvános és folytatólagos tárgyalásán hirdetett ítéletet a büntetőügyben.

A vádlott a nagymama révén a család barátja volt és 2014-2015 között többször vigyázott a két kiskorú sértettre. Ezen alkalmakkor többször is fürdette a kisebbik sértettet, akit eközben előfordult, hogy szexuálisan zaklatott. Cselekményét a kislány kérésére sem hagyta abba, amely miatt a gyermek félelmében a konyhába zárkózott be.

Ezen kívül a férfi éjjelente is szexuálisan közeledett a mellette fekvő sértetthez. Továbbá a terhelt az idősebb sértettet szexuális cselekményre szólította fel, amikor pedig a kislány a kérésnek nem tett eleget, a férfi megütötte őt. Súlyosan kötelességszegő magatartásával a vádlott mindkét kiskorú sértett értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődését veszélyeztette.

A törvényszék a vádirati tényállással nagyobb részt egyetértve a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében, valamint folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés bűntettében mondta ki bűnösnek. Ezért őt a bíróság – halmazati büntetésül – 6 év börtönbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélethirdetés során a vádlott rosszul lett és mentők szállították kórházba.

Jogorvoslat benyújtására az ügyész 3 nap gondolkodási időt tartott fenn. A terhelt védője elsődlegesen felmentés, másodlagosan enyhítés miatt nyújtott be fellebbezést, így az ítélet nem jogerős.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés