Hirdetés

Lövések Drake házánál: itt az újabb véres rapperháború?

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A torontói rendőrség közölte, hogy a kanadai rapper, Drake otthona előtt éjszaka lelőttek egy biztonsági őrt.

A rendőrség szerint a gyanúsítottak egy járműből lőtték le a biztonsági őrt a sztár otthona előtt, majd elmenekültek a helyszínről. Egyelőre nem világos, hogy Drake otthon tartózkodott-e az incidens idején, vagy ő volt-e a lövöldözés célpontja.

A BBC kiemelte, hogy a kanadai sztár jelenleg éppen amerikai rapper kollégájával, Kendrick Lamarral áll vitában, ami nyilvános üzengetésben is megnyilvánul. A rendőrség azonban azt mondta, hogy a nyomozás még túl korai lenne indítékról beszélni.

"Kapcsolatban állunk [Drake] csapatával, és együttműködnek" - mondta Paul Krawczyk felügyelő az integrált fegyver- és bandaellenes munkacsoporttól kedd reggel az újságíróknak. Hozzátette, a rendőrség jelenleg a lövöldözést rögzítő videót vizsgálja, de a felvételek minőségével kapcsolatos problémák miatt nem adnak ki információkat róla.

A biztonsági őrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A lövöldözés szemtanúi azt nyilatkozták, hogy az őrt több lövés érte, többek között a mellkasán.

Olivia Chow, Toronto polgármestere újságíróknak elmondta, hogy a rendőrség tájékoztatta őt a lövöldözésről, de nem kívánt részleteket közölni.

"Semmiféle lövöldözés nem üdvözlendő ebben a városban, és remélem, hogy a rendőrség megtalálja és elfogja a törvénysértőket"

- hangsúlyozta.

A Drake és Kendrick Lamar között kitört vita személyessé vált, a két hip-hip előadó a múlt héten több egymást alázó zeneszámot is kiadott. Ráadásul Drake Torontóban található háza látható Lamar legújabb, Not Like Us című dalának a CD-borítóján. Ez a zeneszám jelenleg az amerikai és a globális zenei listák élén áll.

A dalban Lamar azzal vádolja Drake-et, hogy kiskorú nőkkel tart kapcsolatot, titkos szerelemgyereket rejteget, a házáról készült kép pedig azt sugallja, hogy több szexuális bűnözőnek is otthont ad.

Drake válaszában, a The Heart Part 6 című dalban tagadja ezeket a vádakat, és azt mondja, hogy "undorodik" tőlük.

A kanadai sztár korábban egyébként a saját zenéjében és a közösségi oldalain is beszélt a torontói otthonáról, amelyet a "The Embassy" névet emleget. A kapui kétszer olyan magasak, mint amit a kanadai városban egyébként engedélyezett lenne.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés