Hirdetés

Döbbenetes dologgal vádolják a világsztárt, évekre rács mögé kerülhet

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A népszerű latin énekest a 21 éves unokatestvére családon belüli erőszakkal vádolja és azt állítja, hogy hét hónapig vérfertőző kapcsolatban éltek. Az énekes tagadja a vádakat, ahogy az ügyvédje is, aki az üggyel kapcsolatban közleményt adott ki.

Sajnálatos módon az állítást tevő személy súlyos mentális problémákkal küzd. Ricky Martin természetesen soha nem volt, és soha nem is lenne része semmilyen szexuális vagy romantikus kapcsolatnak az unokaöccsével. Ez a feltételezés nemcsak hamis, hanem undorító is. Mind reméljük, hogy ez a férfi hamarosan megkapja azt a segítséget, amire szüksége van. De mindenekelőtt azt várjuk, hogy a bíró lezárja ezt a szörnyű ügyet, miután megvizsgálja a tényeket

– jelentette ki az ötvenéves világsztár ügyvédje, Marty Singer. Ricky Martin körül mostanában nem ez az első botrány, nemrég ideiglenes távoltartási tilalmat szabtak ki erőszakos viselkedése miatt, mint kiderült erre is az unokaöccsével folytatott állítólagos viszony következményeként.

Az ügyben vizsgálatot indítottak a hatóságok, az első meghallgatást a jövő héten tartják, Puetro Ricoban. Amennyiben az énekes bűnösnek találják, akár 50 év börtönbüntetést is kaphat - adta hírül a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés