Hirdetés

Kiderült Varga Judit legféltettebb titka, ide vonult el a világ elől a volt miniszter

Nap Híre portré Nap Híre

A kegyelmi ügybe belebukott volt igazságügyminiszter a botrány óta kerüli a nyilvánosságot, csupán akkor állt kamera elé, amikor kitálalt a Magyar Péterrel való házasságáról, amit egyébként mérgező és bántalmazó kapcsolatként írt le. Most viszont kiderült Varga Judit titka, ugyanis a Blikk felkereste azt a balatoni községet, ahol a volt miniszter egyre több időt tölt, sőt, a helyiek szerint már a költözést tervezi. 

Balatonhenye a magyar tengertől alig nyolc kilométerre, a Henyei-hegy keleti lábánál található, és a hírek szerint Varga Judit hamarosan ebbe a balatoni községbe költözhet. A henyeiek legalábbis azt állítják, hogy az expolitikus már a költözést tervezi, sőt, már az új párjával, az Állami Számvevőszék elnökével, Windisch Lászlóval is ellátogatott a kis településre.

Judit már 2010 óta szinte hazajár ide. Nagyon kedves, intelligens, okos, művelt nőnek ismerem. Szerintem, nehezen viselte a felhajtást maga körül, de lassan megnyugszik. Ehhez biztosan hozzájárul, hogy már olyan sokat látjuk, mintha itt lakna. Úgy gondolom, ha a munkája engedi, hamarosan véglegesen be is költözik a balatonhenyei házba

- mondta a lapnak Horváth Károly. 

A portál munkatársa ellátogatott Varga Judit házához is, azonban ott nagy volt a csend, az ablakon a spaletták zárva voltak, és senki sem nyitott ajtót. Később keresték Varga Juditot is, ám nem reagált, valamint az Állami Számvevőszéken keresztül megpróbálták elérni Windisch Lászlót is, ám a sajtóosztály annyit közölt, hogy Windischt megilleti a magánélet védelme.

A faluban Juditot jobban kedvelik Magyar Péternél. Ennek az egyik oka, hogy a férfi még 2019-ben el akart indulni a polgármester-választáson, feltüzelte a helyieket, ám végül visszalépett a megmérettetéstől. A henyeiek úgy érzik, Magyar cserben hagyta őket

- árulta egy helyi lakos. Varga bántalmazási vádjait azonban a többség annak ellenére sem hiszi el, hogy kedvelik és kedves embernek tartják a korábbi politikusnőt. "Ennek az egésznek sokkal előbb ki kellett volna derülnie, amíg együtt voltak, nem azután, hogy elváltak" – mondta az ugyancsak a településen élő Varga József.

A mindössze 127 fős községben szinte mindenki ismer mindenkit. Többször látták együtt a családot korábban, de Varga most is rendszeresen biciklizik a három fiával. "Már az új párjának is megmutatta a települést, sőt, egy közeli gazdától még egy birkát is vásároltak" – mesélte egy helyi férfi. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés