Hirdetés

A móri gyilkossághoz vezetnek a budapesti TEK-akció szálai?

Nap Híre portré Nap Híre

Amint arról a Nap Híre is beszámolt, a Blikk információi szerint egy középkorú férfit vettek őrizetbe, információink szerint az illető nem más, mint a 48 éves K. Ede, a móri mészárlás ügyében elítélt, majd felmentett, de más bűnügyek miatt végül 18 évre ítélt férfi. K. Ede 2020-ban szabadult.

A lap szerint pénteken a rendőrök két kocsit is átvizsgáltak Csepelen, az egyikben fegyvert találtak.

Az ORFK-nak a Blikk e-mailben tette fel kérdéseit az eset kapcsán és ők válaszoltak is, és lőfegyverről írnak, de az érintett férfi megnevezése nélkül:

"Tájékoztatjuk, hogy május 17-én este Budapest, XXI. kerületben, a Károli Gáspár utcában a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) a Terrorelhárítási Központ és a KR munkatársainak a támogatásával egy folyamatban lévő büntetőeljárásban elfogott egy 48 éves budapesti férfit, akit előállítását követően lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatott ki, majd bűnügyi őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatását. A nyomozók kutatást hajtottak végre a gyanúsítotthoz köthető ingatlanokban, és több tanút is kihallgattak. A nyomozás jelenlegi szakaszában nem áll módunkban az ügyről bővebb tájékoztatást adni" - írták.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés