Hirdetés

Durva részletek Vajna Timi és a dubajozós botrány kapcsolatáról

Nap Híre portré Nap Híre

Egészen megdöbbentő dolgok derültek ki.

Csütörtökön tovább folytatódott a "dubajozós lányok" pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol felolvasták Palácsik Tímea vallomását is. A Blikk beszámolója szerint K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával folyó perben még akkor tett vallomást Andy Vajna későbbi felesége, amikor a hollywoodi producer menyasszonya volt.

Tímea akkor azt mondta a nyomozóknak, hogy az ügy későbbi vádlottja közvetítette ki őt először a hollywoodi sztárproducer Andy Vajnának, mint hosztesz. Állítása szerint esetében nem volt szó szexuális szolgáltatásról, a „fotózás” erotikus aktok készítését jelentette.

"Zoli azt mondta nekem, Kazahsztánban van egy mongol nagybátyja, az ő születésnapjára kellett kimenni, együtt bulizni a vendégekkel, hogy emeljük a parti fényét. Nem tudtam, mennyit lehet keresni, nem is kérdeztem, de végül ezer eurót kaptam az egy napért" - fogalmazott Andy Vajna özvegye, aki az egyik vendéggel össze is melegedett, amiért több pénzt kapott. "A kazahsztáni buliban volt egy mongol pasi, akivel csókolóztam, jól éreztük egymást és ezért kaptam plusz pénzt" - vallotta be.

Az évek óta tartó per mai tárgyalásán szerették volna tanúként meghallgatni Kulcsár Edinát is, aki ez alkalommal sem jelent meg a bíróságon.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés