Hirdetés

Horror: kegyetlenül meggyilkolt egy idős nőt, egy férfit élve eltemetett egy 18 éves fiatal

Nap Híre portré Nap Híre

Egy 74 éves néni meggyilkolása miatt nyomoztak a rendőrök, egy élve eltemetett férfira bukkantak.

Kétségbeesett segélykiáltásra figyeltek fel a rendőrök az északnyugat-moldovai Ustiában, mialatt egy gyilkossági ügyben végeztek nyomozást. Az áldozat egy 74 éves nő volt, akire a saját otthonában talált rá holtan az egyik hozzátartozója még hétfőn - írja a Bors.

Az idős asszony meggyilkolásával kapcsolatban az áldozat egyik rokonát, egy 18 éves fiút állítottak elő, akire ittas állapotban bukkantak rá az otthonában. Mialatt a rendőrök bizonyítékok után kutattak a házában, nyugtalanító hangokra és segélykiáltásokra lettek figyelmesek, amelyek a ház közeléből, a föld alól érkeztek. Miután ásni kezdtek, egy hatvanas éveiben járó férfira bukkantak rá, akit egy hevenyészett, földdel borított sírban temettek el. Az illető, bár megsérült a nyaka, szerencsére még életben és eszméleténél volt. 

A gyilkossággal vádolt fiatallal kapcsolatban az élve eltemetett férfi azt állította, hogy szombaton együtt italozott vele, amikor szóváltásba keveredtek egymással: a tinédzser ezután késsel támadt rá a férfira, majd élve eltemette. A rendőrök úgy vélik, a 18 éves fiú másnap, vasárnap este vagy hétfőn, a hajnali órákban gyilkolhatta meg az idős asszonyt. A gyanúsítottat letartóztatták, mialatt a rendőrség és az ügyészség nyomozást folytat gyilkosság, valamint emberölési kísérlet miatt. Amennyiben a tinédzsert bűnösnek találják, életfogytiglani börtönbüntetéssel kell szembenéznie. Mindeközben az élve eltemetett, idős férfit a kórházban ápolják - írja a Daily Mail.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés