Hirdetés

Megrendítő videó: így búcsúzott el Vágó Istvántól Sváby András és a Heti Napló csapata

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az ATV Heti Napló című műsorában is megemlékeztek a váratlanul elhunyt televíziós legendáról.

Ahogy azt szombaton a Nap Híre is megíra, váratlanul meghalt Vágó István egykori televíziós műsorvezető, a Demokratikus Koalíció elnökségének munkatársa. A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjának tekinti, a párt közössége, politikusai, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában - írta a párt hétvégi közleményében.

A legenda halálhíre az egész országot sokkolta, rengetegen elbúcsúztak tőle, köztük jó barátja, Gálvölgyi János is, aki úgy fogalmazott, hogy "Ég veled, Pista! Ha szkeptikusak vagyunk, akkor már nem találkozunk, de ha nem vagyunk azok, akkor még igen is látjuk egymást".

Vasárnap este az ATV Heti Napló című műsorának a csapata is megható módon búcsúzott el Vágó Istvántól. "A televíziós, aki műfajt teremtett Magyarországon!" - olvasható a riport mellett, amit a közösségi oldalon is megosztottak. Ezt ide kattintva lehet megtekinteni.

Sváby András például elmondta, ő szombat reggel a telefonjára érkezett push értesítésből tudta meg, hogy Vágó István elhunyt, bár először nem akarta elhinni, azt hitte, hogy félreolvasta a címet. Hozzátette, lehetetlennek gondolta, majd kiderült, hogy a hír valóban igaz. Mint mondta, mindannyiukat megrázta az egykori műsorvezető halálhíre. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés