Hirdetés

Berki Krisztián titoktartásit akart kötni a halála előtt Mazsival

 portré

Egy barátja szerint Krisztián mindig arról panaszkodott, hogy Mazsi szerint üldözési mániája volt a drogok hatására. Mint kiderült, a celeb titoktartási szerződést akart kötni feleségével.

Mint ismert, Krisztián és Mazsi házassága a celeb halála előtt már hónapokkal megromlott. Berki és felesége ezért Mexikóba utaztak, ahol rendbe akarták hozni a házaasságukat, ám a Bors információi szerint ez az utazás sem volt balhémentes. A lap azt írja, Krisztián feltételhez kötötte az észak-amerikai utazást: titoktartási szerződést akart kötni feleségével, hogy biztosítsa magát, hogy Mazsi semmilyen kompromittáló videóval nem él vissza.

"Berki Krisztián félt, hogy olyan felvételek is napvilágot látnak, amit nem szeretne" - mondta a lapnak egy volt ismerőse, aki szerint Krisztián mindig arra panaszkodott, hogy Mazsi szerint üldözési mániája volt a drogok hatására. 

"Bár a házasságukat is szerették volna megmenteni, bíztak benne, hogy távol Magyarországtól mindent rendezni tudnak, de nem sikerült. Aki ismerte őket közelebbről, pontosan tudta, hogy visszafordíthatatlan szintre lépett a kapcsolatuk" – mesélte a neve elhallgatását kérő barát.

Berki Krisztián édesanyja is megszólalt az ügyben. Mint mondta, a fia semmit nem titkolt el előle, tudott erről a szerződésről is, még a részleteket is ismeri. 

"Az üzeneteit máig őrzöm, ezt is. Mindent megpróbált, hogy ne durvuljon el nagyon a helyzet, ezért kényszerült erre a döntésre – mondta szűkszavúan az asszony, majd hozzáfűzte, ő már óvatosan fogalmaz, mert „megkérték”, hogy ne nyilatkozzon az újságoknak" - mondta szűkszavúan Júlia asszony.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés