Hirdetés

Most érkezett: meggyilkolták a Covid alatt hőssé vált énekest

Nap Híre portré Nap Híre

A hős énekes egy kocsmai támadásban vesztette életét a hétvégén.

A brit énekes, Robert Hiscoe hétvégén egy kocsmai támadás során életét veszítette Leeds-ben - írja a Bors. A lap szerint a férfi azután lett ismert, hogy a koronavírus-járvány alatt minden egyes fellépésének árát a városa orvosainak ajánlotta fel. A 37 éves éneke  ízig vérig Leeds-i volt, a város focicsapatának törzsszurkolója is volt, így előfordulhat, hogy a megtámadásának hátterében szurkolói ellentét is állhatot. 

"29.000 tagunk van, de ma elveszítettünk egy barátot, és az egyik legnagyobb Leeds-rajongót, akit valaha ismertem. Ezreket gyűjtött a kórháznak a zárlat alatt, és a szívéből énekelt, bárhova is ment. Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy mit jelentesz a klubnak, a barátaidnak, és a családodnak. Örökké szeretni fogunk és emlékezni fogunk rád" - búcsúztatta az énekest a Leeds United legnagyobb szurkolói csapata. 

Az énekes meggyilkolásával kapcsolatban a rendőrség azt közölte, hogy még szombat éjszaka a Butterbowl Drive egyik kocsmájában letartóztattak egy 35 éves férfit, akit most súlyos testi sértéssel és gyilkossággal vádolnak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés