Hirdetés

Megszólalt a Trollfocin sztárrá vált magyar képviselő, aki BL-t nézett a szavazások alatt az ülésteremben

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Feszült napokon van túl a magyar Országgyűlés: megszületett a szuverenitásvédelmi törvény, vitáztak a honatyák Ukrajna uniós tagságáról. Eközben Magyarország hozzájut az eddig visszatartott uniós pénzek egy részéhez.

Az élet nem áll meg

Hivatkozás másolása

De az élet rendkívüli időkben sem áll meg, például befejeződtek a Bajnokok Ligája csoportmeccsei. Az utolsó pillanatban dőlt el például, hogy a PSG továbbjut az egyenes kieséses szakaszba (ehhez az kellett, hogy döntetlent értek el Dortmundban, a Newcastle pedig otthon kikapott a Milantól), de az utolsó fordulóban vérzett el a Manchester United is. 

Nehéz lehet az Országgyűlés tagjainak választani mondjuk az ukrán EU-tagságról vagy a szuverenitásvédelemről szóló és a BL között választania. Nem csoda, ha az MSZP-s Molnár Zsolt úgy érezte, hogy inkább legyen mindkettő. A Trollfocin közzétett kép szerint a szocialista honatya BL-meccset nézett az ülésteremben.

A Naphire.hu felhívta Molnár Zsoltot, aki kérdésünkre elmondta, hogy a parlamenti szavazások alatt az Eindhoven-Arsenal meccset nézte. „Sajnos sem a BL-menetrendet nem igazítják a parlamenti ülésrendhez, sem az utobbit a BL-hez, ezért azt a kompromisszumos döntést hoztam, hogy a szavazások alatt figyelem a PSV-Arsenalt” – mondta kérdésünkre az MSZP pártigazgatója, hozzátéve: „Azt remélem, egyetlen szavazást sem rontottam el.”

A meccs vége 1-1 lett, amivel mind a PSV, mind az Arsenal továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

(Kezdőkép: Instagram/trollfociofficial)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés