Hirdetés

Borzalmas részletek a Taylor Swift koncertjére tartó tinédzser tragikus haláláról

Garai Kitti portré Garai Kitti

A 16 éves Mieka Pokarier édesanyjával és húgával épp Taylor Swift koncertjére tartott Melbourne-be, amikor egy kamionnal frontálisan ütköztek. A család egy terepjáróval utazott, Mieka - aki nem élte túl a szerencsétlenséget - az anyósülésen ült. A 10 éves kishúgát kritikus állapotban szállították kórházba. Az édesanya kisebb sérüléseket szerzett - írja a CNN. 

A melbourne-i rendőrség tájékoztatása szerint az ütközés Dubbo városától mintegy 30 kilométerre északkeletre történt. "A terepjáró sofőrjét az Új-Dél-Wales mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták, majd kisebb sérülésekkel a helyi kórházba szállították. A hátsó utast, egy 10 éves kilányt kritikus állapotban a Westmead kórházba szállítottak" - áll a rendőrség közleményében.  Ausztráliában egy GoFundMe oldalt hoztak létre Mieka hozzátartozóinak támogatására. Az elhunyt fiatal lány édesapja úgy nyilatkozott a tragédia után: "A családomért élek. Össze vagyok törve."

A portál felidézte, novemberben Rio de Janeiróban halt meg egy Taylor Swift rajongó. A brazil fővárosban Swift koncertjének idején éppen hatalmas hőség tombolt, a 23 éves Benevides Machado pedig összeesett a stadionban és meghalt. "Ez volt az utolsó dolog, amire gondoltam, hogy megtörténhet, amikor úgy döntöttük, hogy elhozzuk ezt a turnét Brazíliába. El sem tudom mondani, mennyi lesújtott ez az egész. Nem fogok tudni erről beszélni a színpadról, mert már akkor is elborít a gyász, amikor megpróbálok beszélni róla" - fogalmazott akkoriban Swift az Instagram-oldalán. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés