Hirdetés

Rettenetes tragédia: 32 éves korában meghalt a népszerű műsorvezető

Virág Sára portré Virág Sára

32 éves korában tragikus hirtelenséggel életét vesztette a BBC Scotland műsorvezetője, Nick Sheridan. 

32 éves korában elhunyt a BBC Radio Scotland műsorvezetője, Nick Sheridan – írja a SkyNews. Gary Smith, a BBC Scotland vezetője megerősítette a halálhírt, emellett leszögezte, Sheridan egy rendkívüli tehetség volt. Kollégái az X közösségi oldalon fejezték ki megdöbbenésüket és részvétüket: azt írták, Sheridan egy rendkívüli újságíró volt, emellett pedig egy kivételes ember. 

Humza Yousaf miniszterelnök is lerótta tiszteletét Sheridan előtt, amikor felszólalt a skót parlament üléstermében, "rendkívül tehetséges újságírónak és írónak" nevezve a férfit. ,,Gondolataim a családjával és a szeretteivel vannak ebben a rendkívül nehéz helyzetben" – mondta. 

Janice Forsyth podcaster és műsorvezető azt írta X-oldalán: Nick Sheridan egy egészen különleges gyémánt volt. Az RTE (Raidió Teilifís Éireann az Ír Köztársaság közszolgálati rádió- és televíziótársasága – a szerk.) midlandsi tudósítója, Sinead Hussey ezt írta: ,,Ez egy kétségbeejtően szomorú hír. Nick magasan kiemelkedett a tömegből a tehetségével és a képességeivel egyaránt. Mindenekelőtt azonban nagyon kedves ember volt, akinek mindig mosoly ragyogott az arcán".  

Sheridan először 2018-ban csatlakozott a BBC-hez mint operatőr, majd 2020-ban a BBC Scotland tudósítója lett. Halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés