Hirdetés

Senki sem értette, mit művel a műsorvezető - még forgott a kamera, amikor valami nagyon furcsát csinált

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Valószínűleg zavarban lehetett, de utána viccesen reagált az őt cikiző kommentáradatra.

A BBC műsorvezetője, Pam Caulfield vasárnap délután a Points West című műsort vezette, látszólag zökkenőmentesen. Az adás végén, miután Caulfield elköszönt, egy darabig még forgott a kamera - ez nem szokatlan, van, hogy ilyenkor közben a stáblista megy a képernyőn.

Itt azonban valami nagyon furcsa történt: a műsorvezető talán zavarban volt, hogy miután elköszönt a nézőktől, még mindig mutatta a kamera, ezért fogta magát, és úgy csinált, mint aki gépel a laptopján - írja a Daily Mail

Ezt ráadásul úgy tette, mint a kisgyerekek, akik azt játsszák, hogy nagyon gyorsan írnak valamit a számítógépen: találomra nyomogatta le a billentyűket.

A közösségi médiában hatalmasat ment a felvétel, és persze a kommentelők nem hagyták szó nélkül: volt, aki azt írta, nagyon kíváncsi, vajon mit gépelhetett le a műsorvezető, és volt, aki csak simán kínosnak nevezte a jelenetet.

De a műsorvezetőt sem kell félteni: viccesen reagált az őt bíráló kommentekre, közzétett például egy fotót arról, ahogy egy zongoránál ül, és azt írta: "nem csak gépelést, de zongorázást is tudok imitálni!"

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés