Hirdetés

Micsoda fordulat: ezt nézzék, ki állt Tóth Gabi mellé!

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az énekesnő a héten két indulatos videót is közzétett a TikTokon, amelyekben arról beszélt, hogy "hánynia kell" attól, ha valaki a háta mögött rosszakat mond róla, de szemtől szemben kedveskedni próbál. Úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki így gondolja.

"Sziasztok! Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, itt is, ott is, gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával. Azon gondolkodtam, mennyire beszariak az emberek. Képzeljétek el, mennyire beszariak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni... Rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg a TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezekkel az emberekkel – akik ilyeneket irogatnak rólam – mondjuk találkozunk egy médiaeseményen... ha látnátok azt a jópofizást, azt a bájvigyorgást" - üzente videójában nemrég Tóth Gabi. Egy másik videóban pedig arról beszélt, hogy ő 16 éves korától kezdve dolgozik a médiában, és három ember megélhetését kellett annak idején tiniként előteremtenie.

Az énekesnő - aki nemrég életút-beszélgetésben vallotta meg, milyen nehéz neki - videóit most Mohamed Fatima posztolta újra. "Köszönöm, Gabi, hogy te kimondhatod, amit én nem! Szívemből szóltál!" - üzente a Fekete vonat énekesnője, amit a 168 Óra szúrt ki.

Mohamed Fatima posztjai abból a szempontból érdekesek, mert Tóth Gabi nem csinál titkot kormánypárti beállítódottságából, Mohamed Fatima azonban 4 évvel ezelőtt Molnár Áronnal közösen készített erősen kormánykritikus dalt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés