Hirdetés

Ilyen átverés a világon nincs! Kitálalt a Fekete Vonat énekesnője

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A hétvégén adott 20 év után először koncertet a Fekete Vonat, ám nem úgy sikerült az Arénás koncert, ahogy azt előre eltervezték. A hírek szerint alig lett nyereségük, sőt talán még ők tartoznak pénzzel.

Most megszólalt az együttes énekesnője, Mohamed Fatima is, aki úgy fogalmazott, hogy nekik nem ez lett ígérve. Hozzátette, elhúzták előttük a mézes madzagot, és most nem akarják odaadni nekik azt a pénzt, amennyit ígértek, merthogy "veszteséges lett a koncert". 

Fatimának ugyanakkor efelől kétségei vannak, így az ügyvédei és a könyvvizsgálók fogják rendbe tenni a számokat. Kihangsúlyozta továbbá azt is, hogy ki fog állni az igazáért, mert úgy gondolja, hogy megkárosították.

Elárulta továbbá azt is, hogy a próbák miatt még a biztos állását is ott hagyta, a szervezőktől pedig négymillió forint előleget kapott. A Blikk úgy tudja, hogy a három énekes és a szervezők között komoly viata alakult ki a koncert után, hétfőn pedig váratlanul lemondták a májusra meghirdetett Budapest Park-os koncertet is.

"Nagy költségvetéssel járt a reklámkampány, az Aréna kibérlése, a technika, táncosok, díszlet. A bevétel azonban nem úgy alakult, ahogy terveztük, kevesebb pénz folyt be a jegyekből, mint amire számítottunk. Üzletileg nem volt sikeres, nagyságrendileg összesen annyi nyereségünk lett, mint amit Fatima felvett előlegnek..."

- ezt már Balassa János szervező magyarázta a kialakult helyzettel kapcsolatban. Hozzátette, a zenészekkel olyan szerződést kötött, ami szerint a koncert utáni nyereségből kapják a gázsit. Végül 10 ezren mentek csak el Arénába, közülük pedig háromezren tiszteletjeggyel

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés