Hirdetés

Tóth Gabi szerint nagyon nehéz neki, karaktergyilkosság zajlik ellene

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az énekesnő életút-beszélgetés keretében mesélt arról, mennyit támadták az elmúlt időszakban, de közben hangsúlyozta: ő maga önazonos és hiteles, és nem érdekli, hogy mit gondolnak róla idegenek.

"Igyekszem Tóth Gabinak megmaradni, de nem könnyű ebben a karaktergyilkosságban, amiben vagyok két éve" - fogalmazott az énekesnő a Telex tudósítása szerint. Szerinte az igazi támadás akkor kezdődött ellene, amikor 2020-ban Fankadelivel elkészítette az Egy az isten című dalt. A szám a Pozsonyi csata című animációs film promóciójaként készült el, amit a Kásler Miklós vezette Magyarságkutató Intézet rendelt meg. 

"Azt tudtam, hogy ez egy ismeretterjesztő film lesz az iskolásoknak. Azt mondtam, csináljuk, főleg, ha a gyerekekről van szó. Ekkora naivitással vágtam vele. Akkor jött egy iszonyatos cunami, azt sem tudtam, hova nézzek. Talán két fokkal ez tovább lett tolva, mint kellett volna" - mondta.

A következő löket Tóth Gabi szerint rögtön ezután jött, amikor "felkértek önkéntes hírnöknek" a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. A beszélgetés során hangsúlyozta, hogy bár nem akar úgy élni, mint akit csak szeretni lehet, és kritikát mondani róla nem, de azért a támadások és az igazságtalanság zavarja. Azt is mondta, hogy már "teljesen kizárta" a médiát az életéből.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés