Hirdetés

Most lett elege Tóth Gabinak, üzent a szentendreieknek

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Sokaknak nem tetszik, hogy az énekesnő a városba költözik, és ennek hangot is adtak a közösségi oldalakon. Tóth Gabi eddig bírta, most reagált egy ilyen hozzászólásra.

Bár folyamatosan tartanak a munkálatok, Tóth Gabiék egyelőre nem tudnak beköltözni az új, szentendrei otthonukba. Az énekesnő rendkívül stresszes időszakot él meg, és egyre több nehézséggel kell szembenéznie. Miután a kislánya lebetegedett és kórházba került, kiderült, hogy nem tölthetik a húsvétot a szentendrei kertes házukban. 

Most kiderült, nemcsak ők feszültek ebben a kényes helyzetben, de a szentendrei lakosok egy része is nyugtalan a család érkezése miatt. A helyiek közül többen is megszólaltak egy szentendrei Facebook-csoportban, mondván, az énekesnő beköltözésével a meghitt, csendes város jóval zajosabbá váik majd - írja a Blikk.

"Jesszusom! Remélem, sokszor nem találkozunk! Na, más sem hiányzott ennek a városnak!"

– akadt ki egy kommentelő, amely hozzászólásra Gabi is reagált, azt írta: "Önt is szeretettel üdvözöljük. Ha lerobbanna a kocsija, esetleg kizárja magát a lakásából, szívesen meginvitáljuk egy finom teára vagy valami erősebbre is."

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés