Hirdetés

Tóth Gabi megtörte a csendet: így reagált Tóth Andi visszavonulására

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, Tóth Andi drámai videóban jelentette be, hogy abbahagyja az éneklést. A rajongók szomorúan fogadták a hírt, nem értik, hogy egy ilyen tehetséges előadó miért jutott erre a döntésre. Mindeközben sorra szólalnak meg a hazai hírességek az üggyel kapcsolatban. Korábban beszámoltunk arról is, hogy Puzsér Róbert szerint Tóth Andi csak hisztizett egyet, Zalatnay Sarolta pedig a fiatal énekesnő mellé állt és kijelentette: "El a kezekkel Tóth Anditól." Most Horányi Juli is elmondta véleményét Tóth Andi döntéséről, az énekesnő szerint ma Magyarországon nem jó dolog nőnek lenni a zeneiparban. A bejegyzés alatt megjelent Tóth Gabi is, aki szintén kifejtette gondolatait ezzel kapcsolatban.

Horányi Juli egy videóban mondta el mit gondol Tóth Andi döntéséről. "Na, hát erről pofázok közel egy éve, ez a nőként a zeneiparban. Szerintetek, ha egy fiatal, brutál tehetséges, ismert, népszerű, látszólag sikeres énekesnő, Tóth Andi arra jut, hogy abbahagyja az egészet, akkor jó dolog, ma Magyarországon nőnek lenni a zeneiparban? Hát rohadtul nem” - mondta az énekesnő, a bejegyzés alatt pedig megszólalt Tóth Gabi is.

Mint ismert, Tóth Gabi és Tóth Andi az utóbbi időben nem ápoltak egymással jó viszonyt, sőt, többször is egymástak estek a nyilvánosság előtt. Azonban Tóth Gabi ennek ellenére sem tudta magában tartani a véleményét. 

Mesélhetnék Julikám és én még nem panaszkodhatok. Amúgy pedig a nők rajonganak a férfiak max. csendben, fülhallgatóban… a nők a nőkért meg tudod… nem annyira rajonganak sajna… pasi előadóba sokszor, sokan szerelmesek lesznek és nem is feltétlen a zene miatt mennek oda, hanem bízva abban, hogy na majd lenéz a színpadról „álmaik pasija” és kiválasztva lesznek. Ha egy női előadó csinos is és magasabb energia szinten van, akkor pedig az tolakodó a nőknek, mert bekapcsolja bennük a féltékenységet. Szóval ezért is lehet, az elmúlt majd 20 év show bizniszben töltött idő után, amiket tapasztaltam

- szúrta ki Tóth Gabi írását az nlc.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés