Hirdetés

Zalatnay Sarolta ezt üzente azoknak, akik támadják Tóth Andit

Nap Híre portré Nap Híre

"El a kezekkel Tóth Anditól! Hagyják, hogy átmenjen azokon a lelki stációkon, melyeken át kell mennie" - üzente a legendás énekesnő. 

Mint azt a Naphíre is megírta, Tóth Andi videóban közölte a rajongóival, hogy abbahagyja az éneklést, ugyanis már nem teszi boldoggá. A fiatal énekesnő arról is őszintén vallott, hogy úgy érezte, az emberek nem értették meg a dalszövegeit, amik arról szóltak, hogy nincs jól. Azt is elárulta, még sosem volt igazán boldog, pedig mindvégig a boldogságot kergette.

Tóth Andi most nem várt helyről kapott támogatást, ugyanis Zalatnay Sarolta is kiállt mellette, miután annyi bántást kapott. A most 75 éves énekesnő azt üzente mindenkinek, hogy "el a kezekkel Tóth Anditól!" 

Tóth Andi korunk egyik legjobb fiatal énekesnője és ez nem az én véleményem, hanem egy makacs tény. Arról nem beszélve, hogy amolyan polihisztor is, hiszen ha utánzós műsorba hívják, akkor a döntőig jut, ha táncos műsorba vállal szerepet, akkor azt úgy nyeri meg, hogy az ember azt sem hiszi el, hogy nem a bölcsőben kezdett táncolni és persze színészként is helytáll. Egy ilyen multitalentumot hagyni kell szállni, mert ha valaki megvágja a ”tollait”, zuhanni kezd és elveszíti a hitét önmagában

- mondta a Borsnak Zalatnay Sarolta, aki elárulta azt is, pontosan tudja, mihez vezethet, ha nem érzi jól magát a bőrében és nem érzi, hogy a helyén lenne zeneileg. 

Zalatnay Sarolta is átélte mindazt, amin most Tóth Andi keresztül megy

Hivatkozás másolása

"Az én karrierem akkor indult el robbanásszerűen, amikor 1967-ben a Nem várok holnapig című dallal megnyertem a Táncdalfesztivált. Azt az őrületet még ma is nehezen fogom fel, pedig majd hat évtized telt el azóta. Hirtelen mindenki akart tőlem valamit, mindenki valamilyenné akart formálni és közben elfelejtették megkérdezni, hogy én mit akarok" - mondta az énekesnő, aki súlyos pánikbeteg lett emiatt, de a környezete csak annyival elintézte, hogy hisztizik, mivel akkoriban még nem ismerték a pánikbetegséget. 

Az énekesnő ezután döntött úgy, hogy nem kér ebből az őrületből. 

Én is kimondtam azt, amit most Andi, vagyis, hogy nem akarok többet énekelni. És persze jöttek is sorba a szakma akkori nagyjai, akik mind győzködtek, hogy nekem márpedig a kijelölt úton kell járnom. Szinte megbolondultam a nyomás alatt és ezért is jött jól, hogy a Táncdalfesztivál egyik zsűritagja ajánlott egy londoni szerződést. Ott ismeretlenként végre magamra tudtam találni. Éreztem, hogy bár irányítanak, mégis figyelnek arra, hogy én ki vagyok és mit akarok mutatni magamból. Tóth Andinak is jár a lehetőség, hogy levegőhöz jusson és ha ennek az az ára, hogy nem énekel, akkor ez az ára. Ezt az árat ő fizeti és nem más és csak ő döntheti el, hogy megéri-e. Szóval el a kezekkel Tóth Anditól! 

- fogalmazott Cini, aki szerint Andi még visszakaphatja azt a szenvedélyt, amivel a karriere indult. "Tapasztalatból mondom, hogy ha ír vagy kap egy-két olyan dalt, ami valóban őt tükrözi, újra érezni fogja a hívást. Nálam ezt az LGT-vel készített dupla albumom és az 1971-es Fák, virágok, fények című dal hozta vissza - zárta mondandóját az énekesnő. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés