Hirdetés

Tóth Gabi minden rajongójának könnyeket csalt a szemébe

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Gabi megható szerelmes levelet címzett Papp Máté Bencének a közösségi oldalán. 

Az énekesnő igencsak őszinte vallomást tett közzé a közösségi oldalán – írja a Bors. "A műsor halad, a feladatok sűrűsödnek, ahogy az akadályok is, amiket nem mi állítunk magunk elé… de te csak fogod a kezem és tartasz, hiszel bennem, ölelsz a legnagyobb problémák közepette is!" – kezdi vallomását Tóth Gabi, majd így folytatja:

„Aztán arra eszmélek, hogy nincs is semmi probléma, hiába akarnak gátolni … veled minden nehézség egy kihívássá válik, amiben azt mutatod meg nekem, hogy mennyi mindenre vagyok képes azon túl is, amin már azt hinném, hogy nem lehetséges… el kell hinnem, hogy ez végre nem álom, hanem a valóság és velem történik! Évekig azt gondoltam, hogy nem érdemlem meg a törődést, figyelmet.. azt hittem, nekem csak annyi jár.. aztán megmutattad , hogy milyen az, amikor feltételek nélkül szeretnek nem tudom mit hoz a jövő, de azt tudom, hogy szeretném , ha te benne lennél!”

"Köszönöm babája, ha tudnák, amit mi.. Szeretlek! Most már tudom és ki merem mondani: Megérdemlem!" – zárta a bejegyzést, amely a kommentek szerint több rajongóját is megríkatta. „Könny szökött a szemembe, gyönyörű sorok” – írta valaki. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés