Hirdetés

Ebben az étteremben látták Tóth Gabit és Krausz Gábort

Nap Híre portré Nap Híre

Drámai fotó került elő Tóth Gabiról és Krausz Gáborról, ahol éppen szülinapot ünnepelnek.

Augusztus elején bombaként robbant a hír, hogy hat év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Papp Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. Azóta már nem is tagadják kapcsolatukat, egy fesztiválon együtt jelentek meg, majd Horvátországban is együtt nyaraltak, sőt, állítólag együtt is élnek már a szentendrei házban. 

Már a szakítás bejelentése előtt is rengeteg pletyka szárnyra kelt arról, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata egy ideje gödörben volt. Az énekesnő állítólag nem csak fellángolásból szeretett bele a Fricska táncegyüttes tagjába, Papp Máté Bencébe, hanem egyszerűen nem jött ki már jól a sztárséffel. 

Most egy drámai fotó került elő az egykori sztárpárról, ahol éppen szülinapot ünnepelnek - szúrta ki a Promotions. A lap felidézte, a kép készülte után, 2018-ban minden bulvárlap azzal volt tele, hogy a sztárséf és az énekesnő összejöttek. Látható is volt rajtuk, hogy hatalms a szerelem.

Krauszék a Séfek séfe egy másik sztárjának, Wolf Andrásnak a Salon nevű éttermében jártak, ott készült róluk a szerelmes fotó, ami egyébként még mindig megtalálható Krausz Instagram-oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés