Hirdetés

Krausz Gábor nyilvánosan alázza Tóth Gabit: "nagyon remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát!"

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentette be, hogy hat év után véget ért a házasságuk. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Papp Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. Azóta már nem is tagadják kapcsolatukat, egy fesztiválon is együtt jelentek meg, majd Horvátországban együtt nyaraltak, sőt, állítólag együtt is élnek már a szentendrei házban. 

Miután kiderült, hogy a sztárpár válik, elkezdett keringeni az interneten egy videó az énekesnőről, amiben arról beszél, hogy milyen a közös munka a Fricska táncegyüttessel. 

"Hónapok óta készültünk, nagyon régi vágyam volt a fricskás fiúkkal egy közös produkció. Nagyon tisztelem a munkásságukat, világszinten is megmutatták magukat, és szép eredményt értek el. Velük dolgozni… hát, olyan energia volt, meg azért kihajtották belőlem a szuflát rendesen! Nem volt megállás" - mondta az említett videóban Gabi.  

Krausz Gábor most újabb sejtelmes megjegyzést tett, ami vélhetően Gabinak szólt, tekintve, hogy ugyanazt a mondatot elejtette, amit az énekesnő is mondott a felvételen. A sztárséfet a Dancing with the Start című műsor sajtóeseményén arról kérdezte a Blikk riportere, hogy mit szokott csinálni egy szórakozóhelyen.

"Ha itt maradsz még egy kicsit, látni fogod, mit szoktam csinálni egy szórakozóhelyen… nem táncolni. De ezért van Anna… nagyon remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát" - fogalmazott Krausz, vette észre az nlc.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés