Hirdetés

Hoppá! Ezért szakított igazából Tóth Andi és Marics Peti

Nap Híre portré Nap Híre

Megszólalt Tóth Andi menedzsmentjének egyik tagja, a kollégák szerint volt oka az énekesnő féltékenységének.

A naphire.hu is megírta, hogy március végén szakított Tóth Andi és Marics Peti. A fiatalok azonnal szét is költöztek, a ValMar énekese visszaköltözött zenésztársához, Valkusz Milánhoz, míg énekesnő egyedül maradt közös kutyájukkal a budai panorámás, kertes házban. Lapunk arról is beszámolt, hogy Marics egyik barátjai kitálalt arról, hogy mi vezethetett a szakításhoz: az ismerős szerint Tóth Andi féltékenysége miatt lett vége a szerelemnek.

A Blikk most úgy értesült, hogy volt oka Tóth Andi félltékenységének, a zenészkörökből ugyanis olyan információkhoz jutottak, miszerint egy harmadik fél vethetett véget a kapcsolatnak. Állítólag Marics Peti hűtlen volt, ám azt nem lehet tudni, hogy az állítólagos félrelépés milyen mértékű lehetett. A lap megkereste Tóth Andi menedzsmentjének egyik tagját, aki röviden-tömören annyit mondott: "ezt az információt nem tudom megcáfolni."

Tóth Andi munkatársa néhány órával később – feltehetően az énekesnővel való egyeztetás után – visszahívta a lap munkatársát, és azt közölte, hogy "az a hivatalos álláspontunk, hogy nem történt ilyen, de ezt ne bolygassuk." 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés