Hirdetés

Tóth Andi szó szerint kiidegelte Marics Petit, ezért szakítottak

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Barátainak állítólag közel egy évig nélkülöznie kellett a ValMar duó tagját, mert amíg Tóth Andi párja volt, nemigen járt sehova a fellépéseken, forgatásokon és stúdiózásokon kívül. 

Éppen ezért Marics Peti barátai nem bánják, hogy a zenész és Tóth Andi kapcsolata véget ért. Nyílt titok volt, hogy egyikük sem túlzottan kedvelte az énekesnőt, főként azért, mert látták, mennyire korlátozta Petit a mindennapokban - írja a Blikk. A zenész korábban mozgalmas életet élt, bulik, baráti találkozók, közös programok követték egymást, de amikor tavaly tavasszal összejött Andival, ezeknek azonnal vége szakadt.

"Peti nagyon komolyan veszi, ha kapcsolatban él. Olyankor igyekszik mindenben kedvezni a párjának, ez történt most is. Amint összejöttek Andival, a munkán kívül nem igen járt sehová külön. A koncertekre, forgatásokra, stúdióba is elkísérte őt Andi, ha ideje engedte. Az teljesen természetes, hogy ha valaki szerelmes, sokkal kevesebb ideje jut a barátaira, de ő szinte karanténba került Andi mellett, főként miután összeköltöztek. Ezt pedig egy idő után nem tudta elviselni" - mesélte Marics Peti egyik barátja.

Amióta azonban az énekes ismét szingli, visszatért a barátaihoz, sőt egy új barátra is szert tett, az utóbbi időben ugyanis rendszeresen együtt focizik Curtisszel.

Március végén bombaként robbant a hír, miszerint az énekes pár szakított. Nemrég pedig arról írtunk, hogy a szakítás után Tóth Andi közös kutyájukkal maradt a budai panorámás, kertes házban, míg Marics Peti visszaköltözött zenésztársához, Valkusz Milánhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés