Hirdetés

Nyilvános gyertyagyújtást szerveznek Tompos Kátya emlékére

Nap Híre portré Nap Híre

A népszerű színésznő pénteken hunyt el.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, hosszantartó betegség után péntek hajnalban meghalt Tompos Kátya. A tragikus hírt Puskás Tamás, a Centrál Színház igazgatója közölte az Indexszel. A Jászai Mari-díjas, Junior Príma díj és Arany Medál díjazott színésznő 41 évet élt.

Mint ismert, május elején az egész országot sokkolta a hír, hogy Tompos Kátya ritka daganatos betegséggel küzd. A színésznő külföldi kezelésére a Fábián Juli Alapítvány gyűjtést szervezett, a minap pedig még arról számoltunk be, hogy sikeresen összegyűlt a szükséges összeg...

Most kiderült, hogy a színésznő családja és a barátok közös gyertyagyújtást szerveznek péntekre, ahol közösen emlékezhetnek meg Kátyáról.

"Rengetegen szeretnének búcsút venni Kátyától, ezért úgy döntöttünk, hogy június 7-én nyilvános gyertyagyújtást szervezünk a Várkert Bazárban az emlékére"

- nyilatkozta a Story magazinnak Hrutka Róbert, aki elárulta azt is, hogy a gyönyörű színésznő temetését már szervezik, azonban arról Kátya édesanyja dönt majd, hogy miképpen vesznek végső búcsút a fiatalon elhunyt lányától.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés