Hirdetés

Csak a szokásos: megint új barátnője van a TNT-s Intinek

Nap Híre portré Nap Híre

Zuber Krisztián, azaz a TNT zenekarból ismert Inti újra szerelmes, ezúttal egy csinos, fekete hajú hölgy nyerte el a szívét.

A zenésznek az elmúlt években több kapcsolata is zátonyra futott, ám úgy tűnik, most ismét megtalálta a boldogságot. Mint ismert, Inti tavaly előtt még Sáfrány Emesével alkotott egy párt, aki még a betegsége alatt is végig vele volt, ám a kapcsolatuk megromlott és végül a szakítás mellett döntöttek. Tavaly nyáron már Nyul Zsuzsával hozták össze a zenészt, és bár a rajongók biztosak voltak abban, hogy együtt vannak, a páros hivatalosan soha nem vállalta fel a kapcsolatukat. Később aztán eltűntek a közös fotók, így arra lehetett következtetni, hogy ez a szerelem is véget ért. 

A Bors most arról ír, hogy Inti újra szerelmes. A zenész nemrég egy fekete hajú hölggyel kelt ismét útra és meg sem álltak Barcelonáig. Inti a romantikus utazásról még egy videót is megosztott az Instagram-történetében, és az is kiderült, hogy az új kedvesét Dalmának hívják. A fekete hajú hölgyről sok mindent egyenlőre nem lehet tudni, de láthatóan mindketten odáig vannak a másikért. A videóban több olyan pillanatot is megmutattak, amikor egymáshoz bújnak és csókoloznak. 

A friss szerelmesek egyelőre nem álltak a nyilvánosság elé, de a zenész azt ígérte, hamarosan mindenre fény derül. "Azóta nekem van egy párom, most már több mint egy hónapja. Hál’ Istennek nagyon jól megvagyunk, egyszer, amikor úgy alakul, akkor majd be fogom mutatni" - mondta a lapnak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés