Hirdetés

Még mindig küzd a Tinder-függő férfi, hogy ne a társkereső uralja az életét

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Ed Turner szó szerint a randiappok függője, bár terapeutája segítségével már leszokóban van. Kiderült, hogy mentális betegségei okozták az érzést, hogy mindenképp pozitív visszajelzéseket kell gyűjtenie - vadidegenektől.

Bár 2021-ben, az első hosszú távú kapcsolata alatt, amely egy évig tartott, törölte a Tindert és a többi társkereső alkalmazást a telefonjáról, csak arra tudott gondolni, hogy egy-egy találat milyen mámort hozott neki.

Ed Turner először 2015-ben, 18 évesen töltötte le a Tindert, annak ellenére, hogy nem állt szándékában randizni vagy barátnőt találni. Volt, hogy egyszerre 10 nővel is ismerkedett, és folyamatosan cseteltek. Most már tudja, valójában csak az volt a célja, hogy érezze: a nők vonzónak találják őt - írja a Daily Mail

Ed szó szerint a társkereső appok függőjévé vált, olyannyira, hogy terápiára kellett mennie azért, hogy le tudjon szokni.

A férfi most azt meséli, hogy ha éppen nem kapott választ az üzeneteire, vagy ha mondjuk nem a másik fél üzent neki először, szabályosan összetörve érezte magát. Amikor éppen sok nővel sikerült "matchelnie" (amikor mindkét fél vonzónak találja egymást, és így párba állnak az appban - a szerk.), a csúcson volt az önbizalma, ezt viszont mindig összeomlás követte, hiszen a rengeteg beszélgetés egymással párhuzamosan nem volt fenntartható.

Ami a háttérben van

Hivatkozás másolása

Azóta már szakember segítségével kiderítette, hogy borderline személyiségzavarban és depresszióban szenved, és az, hogy nem kapott választ a nőktől, fellobbantotta az elhagyástól való félelmét és súlyosbította depresszív hangulatát.

Most, egy év terápia után is azt mondja, hogy még mindig küzd, hogy leszokjon az alkalmazásokról. Mostanra azonban abbahagyta, hogy minden nőt, akit meglát, azonnal jobbra húzzon. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés