Hirdetés

Till Attila nagyon-nagyon szomorú: így búcsúzott Majkától

Nap Híre portré Nap Híre

Péntek délelőtt hatalmas bejelentést tett az RTL: csaknem 2 évtized uttán Majka visszaigazolt az anyacsatornájáház. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, a döntésről maga a rapper is beszámolt a közösségi felületein, a bejegyzései alatt pedig a TV2-es kollégái sorban búcsúztak tőle, például Till Attila is, aki kiemelte, nagyon fog neki hiányozni. Ezt követően a régi-új munkatársai is köszöntötték Majkát az RTL-nél, közük egykori zenésztársa, Curtis is, akivel nem túl barátságos módon váltak el tavaly. "Tudtam én, hogy hiányzom. Sok sikert, faszi!" - írta Curtis Majka bejegyzése alá. 

Till Attila azonban nemcsak a kommentszekcióban köszönt el Majkától, hanem egy külön posztot is szentelt ennek az Instagram-oldalán.

A műsorvezető felidézte, mennyi közös emlékük volt együtt, és azt is megjegyezte, hogy még nem sír, de az is lehet, hogy fog. 

Drága Majki! Nem ma kezdtük!!! És most holnap nem fogjuk folytatni, de azért örök barátsággal azt kívánom legyünk még közös műsorban ebben az életben! És ez így is lesz, nem ma, nem holnap, de majd egyszer! Atyaég, mennyi emlék! Nem sírok, de még az is lehet, hogy fogok!!!! Annyi minden kavarog a lelkemben, érdekes évvége lett ez! Akkor most jöjjön a karácsony aztán meg új év, új kalandok! Szeretlek, haver, hiányozni fogsz nekem a műsorokból

- búcsúzott Till Attila Majkától. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés