Hirdetés

Videón, ahogy L.L. Junior a fiatal szerelmét vezetni tanítja

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt korábban a Naphíre is megírta, L. L. Junior néhány hete elhagyta Magyarországot, és hosszú hónapokra Dominikára költözött. Nemrég az is kiderült, hogy a zenész még a válóperének tárgyalására sem jön haza.

A zenész még február elején utazott el három hónapra Dominikára, úgy, hogy mindent maga mögött hagyott: a válófélben lévő feleségét, a friss kapcsolatát Dárdai Blankával, a fellépéseket és a szerepléseket is. A fiatal énekesnő azonban nemrég csatlakozott a szerelméhez, és már együtt vannak a karibi országban, ahonnan sűrűn posztolnak újabb és újabb tartalmakat a közösségi oldalaikra.

Blanka legfrissebb TikTok-videója alapján elmondható, hogy teljesen maguk mögött hagyták a valóságot, ugyanis naphosszat lagúnákban úszkálnak, finomat esznek, sőt Junior még az énekesnő oktatását is a kezébe vette - írja a Blikk.

A huszonnégy éves lánynak ugyanis még nincs jogosítványa, ezért úgy döntöttek, külföldön kezdi el a vezetés gyakorlati részének elsajátítását. A videóban az énekesnő elárulta, hogy nemrég elkezdett vezetni tanulni, és a párjától tanulja az első lépéseket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés