Hirdetés

Magyarország a 101. percben lőtt góllal legyőzte Skóciát, életben maradt a remény a továbbjutásra

Nap Híre portré Nap Híre

Horrorsérülést szenvedett Varga Barnabás, a magyar válogatott Csoboth Kevin utolsó perces góljával megszerezte a három pontot.

A magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 101. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát vasárnap a németországi Európa-bajnokság utolsó fordulós csoportmérkőzésén Stuttgartban, ezzel négyesében harmadik helyen végezve megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra.

A küzdelmes találkozón végig a magyarok álltak közelebb a vezetéshez, mert a riválist mindkét félidőben egy-egy alkalommal csak a kapufa mentette meg a góltól. A tízperces hosszabbítás utolsó pillanataiban aztán egy gyors ellentámadás végén Sallai Roland visszagurított labdájából a csereként beállt Csoboth megszerezte az "életben maradást" jelentő gólt.

A csoportkör végén hatból a négy legjobb harmadik jut tovább, jelenleg a magyarok három ponttal és mínusz hármas gólkülönbséggel állnak.

Egy magyar szabadrúgás után a válogatott csatára, Varga Barnabás terült el a gyepen a skót tizenhatoson belül, s ezt rettenetes másodpercek követték: a játékosok nagyon gyorsan pályára kérték az orvosi segítséget és a mozdulatlan Varga körül egyre több volt az ijedt, aggódó arc. A pályán belül és kívül egyaránt - számolt be az M4Sport. Az ápolás közben az orvosok végig takarták a Ferencváros csatárát, ami szintén arra utal, hogy súlyos sérülésről lehet szó. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés