Hirdetés

Szoboszlai Dominikot akarják Novák Katalin utódjának

Nap Híre portré Nap Híre

kegyelmi botrányba belebukó Novák Katalin utódjának kiléte lázban tartja a magyar közvéleményt. 

Novák Katalin, mint arról beszámoltunk, abba bukott bele, hogy kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofilmosdató vezetőhelyettesének. 

Mint azt a Naphire.hu is megírta, Novák Katalin köztársasági elnöktől kegyelmet kapott az a férfi, aki a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyetteseként éveken át eltussolta főnöke pedofil bűncselekményeit - zaklatási eseteket, illetve szexuális kényszerítések tucatjait. Az ügy hatalmas botrányt robbantott az egész országban. 

Szavazást indított néhány nappal ezelőtt az MFOR, amelyben arról kérdezték a Klasszis Média Lapcsoport olvasóit, hogy az államfői casting során leggyakrabban előkerülő lehetséges jelöltek közül kit látnának legszívesebben a Sándor-palotában.

 

A lap olvasói a köztársasági elnöki posztot nem egy politikusnak, hanem a jelenleg a Liverpoolban focizó, a magyar válogatottat Eb-szereplésig vezető Szoboszlai Dominiknak adnák. Szükséges vezetői tapasztalata csapatkapitányként kétségkívül akad, ám ezzel együtt azért viszonylagos biztonsággal kijelenthető, hogy Magyarország következő államfője nem a Szoboszlai vezetéknevet viseli majd.

 

Szoboszlai 22 százalékkal végzett az élen, megelőzve Navracsics Tibort (19 százalék), Csath Magdolnát (16 százalék), Kemény Dénest (14 százalék), Lázár Jánost (8 százalék), továbbá több kormánypárti politikust, akik 4 százalék körüli szavazatot kaptak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés