Hirdetés

Hat év után szakított az álompár - itt vannak a részletek!

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Vasárnap reggelre felrobbantak a közösségi oldalak és megdöbbentek a rajongók, miután szárnyra kaptak a hírek, miszerint hat év után szakított Taylor Swift és a brit színész párja, Joe Alwyn.

Bár a híreket egyikük sem erősítette meg, ahogy a sajtósaik sem, de sokan már készpénzként veszik a szakítás tényét. A showbusiness egyik leginkább körberajongott pára hat éven át volt együtt, kapcsolatuk botrányoktól mentes volt, a legtöbb időt nem a nyilvánosság előtt töltötték, sőt még a vörös szőnyegen sem jelentek meg egyszer sem együtt.

A jólértesült bulvárlapok szerint a szakítás "nem volt drámai", és már pár héttel ezelőtt megtörtént, de csak most szivárgott ki a híre. Egy hónapja a pár még közösen bulizott az Oscar-gála után, Swift telt házzal futó aktuális turnéjára azonban utána már nem kísérte el Alwyn - írja a Telex.

A páros 2016-ban jött össze, a koronavírus-járvány alatt pedig együtt dolgoztak Taylor Swift Folklore és Evermore című albumán, amiért Grammy-díjakat zsebeltek be mindketten. Swiftnek október végén jelent meg legutóbbi lemeze, a Midnights, amin szintén társszerzőként van feltűntetve Joe Alwyn.

Galéria (0 db):
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés