Hirdetés

Így taszította le Taylor Swift a trónról Drake-et és még a Beatlest is

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Taylor Swift az új, Midnights elnevezésű albumával rengeteg rekordot megdöntött, pedig épp, hogy csak egy hete jelent meg. A történelemben ő az első előadó, akinek a dalai az amerikai kislemezlista top 10-es listájának minden helyét elfoglalják. Swift ezzel megelőzte a Beatlest és Drake-et is.

A Midnights című album az idei év leggyorsabban fogyó lemeze lett. A top 10-es lista első helyét az Anti-Hero című dala foglalja el, aminek a refrénje néhán óra leforgása alatt TikTok-trend lett. A lista többi helyén az albumról olyan számok szerepelnek, mint a Lavender Haze, a Maroon, A Bejewelled, Karma és a Lana del Rey-el kiadott közös száma, a Snow On The Beach - írja a Telex.

A megjelenés előtt Swift "13 álmatlan éjszaka történeteként" jellemezte az albumot, ami nemcsak az amerikai, de a brit albumlistán is az első helyen debütált. 

Taylor megdöntötte a Spotify, az Apple és az Amazon Music egy napon belüli legtöbb streamelésének a rekordját, valamint a női előadók közül övé a legtöbb Top 10-es sláger az Egyesült Államokban, amivel Madonnát is megelőzte.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés