Hirdetés

Tatár Csilla váratlan vallomást tett

 portré

 A műsor vendégeit is meglepte, milyen szenvedéllyel beszélt élete egyik legfájdalmasabb traumájáról a műsorvezető az ATV #Bochkor című műsorban vasárnap este.

Shakira és Piqué szakítás is téma volt vasárnap este Bochkor Gábor műsorában, ő pedig alaposan kifaggatta vendégeit a személyes tapasztalataikról. A legnagyobb megdöbbenésre Tatár Csilla felidézte, hogy egyszer régen bizony őt is megcsalták. “Tudom, hogy milyen az, amikor utólag derül ki” - mondta a kamerák kereszttüzében, majd a részleteket sem hallgatta el.

“Az én helyzetem azért volt érdekes, mert én nem a kapcsolatomban tudtam meg, hanem utána, hogy engem megcsaltak” - mondta, majd egy kérdésre elárulta, miért nem mindegy mindez. “Átkeretezi utána az emlékeidet, a sok-sok együtt eltöltött évet…” - reagált Curtis felvetésére, majd az is kiderült, Csilla pszichológus segítségét kérte az eset után.

“Szóval, rákeres ilyenkor mindenki nyilván Instán, Facebookon hogy hogy néz ki az, aki befeküdt a te ágyadba is, amikor te éppen valahol voltál, és akkor mindig jön a megdöbbenés - amit Shakira is megénekelt - hogy: ez, hozzám képest, ez komoly!? Egy Ferrarit egy Twingora?” - mesélte, majd elmondta, miért választanak a férfiak az ilyen helyzetekben mindig “alul”.

“Ilyenkor az van, hogy a férfiak azért választanak mindig alul, mert az alulválasztással megélhetik azt az énjüket, amit mondjuk a feleségük mellett nem. Ez a nő az felemeli, csodálja őket” - mesélte Csilla a műsorban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés