Hirdetés

Új, ismert műsorvezető az ATV-n

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Április 25-től új műsorvezetővel bővül az ATV Start csapata. Krug Emília, Gajdos Tamás és Kárász Róbert mellé csatlakozik a fiatal televíziós, Köböl Anita.

Köböl Anitának több mint tíz éves televíziós múltja van. Végigjárta a szakmai ranglétrát, pályafutását gyakornokként kezdte, később riporterként, majd felelős szerkesztőként dolgozott. A műsorvezetés számára igazi szerelem, vezetett magazin- és infotainment műsorokat is. A TV2 után tavaly igazolt az ATV Csoporthoz tartozó Spirit FM-hez

A csatorna tájékoztatása szerint Köböl Anita intenzíven készül az új televíziós kihívásra, hetek óta az ATV Start szerkesztőivel egyeztet a reggeli élő adásokról. 

"Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a vezetőség bizalmat szavazott nekem és új szakmai kihívások elé állhatok az ATV Start műsorvezetőjeként. Nagyon keményen készülök az új feladatomra, képzem magam, tréningen veszek részt, hiszen hiába az elmúlt 12 éves televíziós tapasztalatom, a műsor jellege és tematikája megkívánja tőlem a megfelelő szakmai- és tudásbeli felkészültséget." - fogalmazott a műsorvezető.

„Köböl Anita már bizonyított a Spirit FM-en, műsora nagyon népszerű, és a sajtó is gyakran szemlézi a beszélgetéseit. Személyében egy igazi csapatjátékost üdvözölhetünk az ATV-nél, aki fiatalos lendülettel készül új feladatára. Látjuk rajta, hogy szeretné elnyerni az ATV-nézők bizalmát. Egy televízió sosincs készen, Köböl Anita pedig egyik fontos része csatornánk tavaszi megújulásának”- árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

ATV Start minden hétköznap 6.25-től az ATV-n!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés