Hirdetés

Egy fodrász buktatta le: Curtis megcsalta a párját

Nap Híre portré Nap Híre

Bochkor Gábor jubileumi műsorában vendégeskedett és meglepő őszinteséggel vallott az életéről Curtis - értesült a Naphire.hu.

A #Bochkor 200. adását nem mindennapi vendéggel ünnepelte az ATV. Tatár Csilla, Szandi és Kabát Peti mellett a műsorban először jelent meg a népszerű újpesti rapper is. Utóbbi nem csak a fergeteges humorával nyűgözte le a közönséget, meglepő őszinteséggel tárta fel élete titkait is - még azokban a témákban is, amelyekről a hírességek nem szívesen beszélnek nyilvánosan.

A Naphire.hu információi szerint Shakira és Piquet szakítása kapcsán például Bochkor Gábor a hűtlenségről témázott a vendégekkel, amikor a kérdésére az Instagramon is aktív Curtis határozottan felvállalta a múltját. “Szeretőm nem volt. Olyan volt, hogy félreléptem” - mondta, majd nem sokkal később azt is elárulta, nem akárhogyan bukott le a hűtlenségével.

“Én elmondom. Ugyanahhoz a fodrászhoz jártak, kiderült és a fodrász mondta el” - futott neki elsőkörben Curtis, majd egy rövid hatásszünet után méretes poénnal fejelte meg a sztorit: “Mennyire rohadék fodrász?”  Aztán barátja, a műsorban szintén vendégeskedő Kabát Peti kérdésére részletesebben is kifejtette.  “

A csaj mondta el a fodrászának és a fodrász mondta el az akkori csajomnak” - így Curtis, aki a műsorban arról is mesélt, mi mindenre verte el a pénzét, amíg nem született meg a fia, és mennyi pénzt találtak az óvó nénik Doncsinál, ami miatt fel is hívták őt.  

A #Bochkor jubileumi, 200. adása vasárnap este 20:50-kor kerül képernyőre az ATV-n, a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés