Hirdetés

Rémisztő fotó: Felismerhetetlenre operáltatta magát Madonna

Nap Híre portré Nap Híre

A 65 éves sztár örökre fiatal próbál maradni, de sajnos a megszámlálhatatlan plasztikai műtét a nem segített, sokkal inkább rontott a helyzeten.

Sokan félnek az örekedéstől, így lehet ezzel a polgárpukkasztó popsztár, Madonna is, aki az elmúlt években a felismerhetetlenségig operáltatta magát. Ráadásul az operációk mellett a képeit is folyamatosan retusálja, nehogy egy apró ráncot is lássanak a rajongók az arcán.

Azonban nemrég egy rémisztő kép jelent meg róla, ugyanis Madonna nemrég feltöltött a TikTok-oldalára egy friss videót, a felvételen pedig smink és filterek nélkül látható. Perez Hilton, amerikai bulvárblogger egy képernyőfelvételt is készített az énekesnőről, amit a saját Instagram-oldalán osztott meg - írja az Origo.

A fotó mellé nem írt semmit Madonnáról, azonban a rajongók teljsen megdöbbentek a kép láttán, aminek a kommentszekcióban hangot is adtak. Sokakat sokkolt, hogyan is néz ki a rengeteg műtét után a 65 éves énekesnő, mint írták, teljesen felismerhetetlen lett, és elveszett a régi bája.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés