Hirdetés

Újabb botrány a Sztárbox körül: eljárás indult Kabát Peti és Rácz Jenő bunyója miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Túl sok volt a Médiatanácsnak a focista ájulása.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a Sztárbox egyik novemberi adásában Rácz Jenő megsemmisitő ütést mért Kabát Péterre, aki ezután összerogyott és elvesztette az eszméletét. A futballista egy CT-vizsgálat után azonban megnyugtatta a rajongókat, hogy minden rendben van vele. 

Most a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság azt közölte: az RTL-en november 19-én sugárzott Sztárbox bizonyos "erőszakos, félelemkeltő jelenetei miatt" eljárást indít a Médiatanács. 

A műsorszám egyik kifogásolható jelenete a közlemény szerint Kabát Péter és Rácz Jenő mérkőzése volt, amelyben Rácz Jenő kiütéssel legyőzte az ellenfelét. Hozzáteszik: a földre kerülő és eszméletlen Kabát Péter orvosi segítséget követően tudott csak lábra állni, és részt venni az eredményhirdetésen - írja az MTI.

Jelezték: a hatósági ellenőrzés alapján a műsorszám a kiskorúak személyiségfejlődését kedvezőtlenül befolyásolhatta, ezért a médiatanács most induló eljárásában azt vizsgálja, megfelelő volt-e a műsorszám korhatárbesorolása. 

A vélhetően helytelen besorolás és így a nem megfelelő sugárzási időpont miatt a médiatanács eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen - írták, emlékeztetve, hogy ez már a második hasonló eset a Sztárbox műsorszámmal kapcsolatban, ugyanis a műsor november 5-én sugárzott epizódja miatt is indult már vizsgálat.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés