Hirdetés

Hatalmas bunyó volt a Sztárboxban: még a látását is elvesztette a népszerű énekes

Nap Híre portré Nap Híre

Vasárnap este ismét több híresség összecsapott a Sztárbox ringjében. Az első mérkőzés egy visszavágó volt, amelyen Sárközi Ákos szállt ringbe ismét Horváth Tomival. Mint ismert, az első összecsapást az énekes nyerte meg, most azonban a séf volt a jobb és technikai K. O.-val megnyerte a meccset.

Ijesztő pillanatoknak lehettek szemtanúi ismét a Sztárbox nézői: Horváth Tamás akkora ütést kapott Sárközi Ákostól, hogy még a látása is elment. A televízió nézői csak annyit láthattak, hogy az énekes egy ütés után kifordul, majd Sárközi Ákos még hátulról adott neki egyet. 

Horváth Tomi és edzői ezután azonnal feladták, így Sárközi technikai K.O.-val nyerte meg a meccset. Kovács István Kokó a mérkőzés után osztotta meg a nézőkkel, hogy mi történt a mérkőzés a során. Mint kiderült: az utolsó ütés Tomi fülét találta el, ráadásul akkora erővel, hogy egy időre még a látása is elment - számolt be a Femina.

Az énekes később az Instagram-oldalán számolt be a hogylétéről, s elmondta, hogy még aznap bement a kórházba. "A boksz ilyen. Egyszer fent, egyszer lent. Hálás vagyok a gyors és pontos orvosi ellátásért. CT, agyrázkódás, koponyasérülés.. A látásom elment a ringben. A jobb szemem hamar visszajött, de a bal az csak a traumatológián tisztult ki. Sok folyadék és pihenés…" - fogalmazott az énekes, aki megköszönte az edzőinek és az Érdi Boksz Klubnak a felkészítést, majd azzal zárta a bejegyzését, nem adja fel, ez az út még nem ért véget a számára. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés