Hirdetés

Durván belenyúl az RTL a Sztárboxba ma este, mutatjuk a részleteket

Nap Híre portré Nap Híre

Mindent felforgat ma este az RTL. Vajon mi van a háttérben?

Miller Dávid helyett Sárközi Ákos tér vissza a ringbe, hogy újra szembe szálljon Horváth Tamással a Sztárboxban. Azonban nem ez az egyetlen változás a ma esti adás kapcsán. Az eddig megszokotthoz képest nem három, hanem négy meccset is végig követhetnek a nézők - írja a Blikk.

A Sztárbox vadiúj évada szeptember elsején startolt el újra az RTL-en, azóta pedig megállás nélkül, minden vasárnap este nyomon követhetik a nézők, hogyan püfölik egymást a kedvenceik a ringben. Habár Miller Dávid és Horváth Tamás mérkőzött volna meg ma, előbbinek három helyen is eltört az orra, ezért kénytelen volt visszavonulót fújni. Emiatt könnyűsúly kategóriában Tomi ellen ismét Sárközi Ákos száll ringbe, akit korábban már sikerült legyőznie az énekesnek.

Továbbá férfi középsúly kategóriában Törőcsik Dani és Szecsei Valter mérik össze az erejüket, míg a nehézsúlyban Lmen Prala és Mészáros András küzdenek meg. Igen ám, azonban lesz még egy változás a mai adásban, hiszen egy tét nélküli meccset is bejelentett a csatorna. A korábban kiesett Czutor Zoli és Németh Kristóf meccsét is láthatják ma az érdeklődők. Egy biztos, izgalomban nem lesz hiány!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés