Hirdetés

Élő adásban jelentették be: súlyosan megsérült az RTL sztárja, feladta a Sztárboxot

Nap Híre portré Nap Híre

Miller Dávid a napokban az egyik edzésen súlyosan megsérült, három helyen is eltörött az orra, ezért fel kellett adnia a küzdelmet az idei Sztárboxban. A 28 éves műsorvezető az edzőivel együtt állt kamerák elé vasárnap este és élő adásban mesélték el, hogy egy szerencsétlenül eltalált ütés miatt történt meg a baj.

"Hál’Istennek, fizikailag már jól vagyok, már gyógyulófélben vagyok. Két nappal ezelőtt egy edzésen, kesztyűzés során egy szerencsétlenül eltalált ütés – igazából orrvédős fejvédőben voltam – három helyen eltörte az orrom. Mindent megpróbáltam, hogy esetleg ezt folytathassuk, mert nagyon-nagyon sok munkám van ebben. De van egy műsor is, amiben nekem dolgom van, és sajnos ezt nem lehetett megkockáztatni, úgyhogy sajnos nem tudom folytatni a versenyt “ – jelentette be az X-Faktor műsorvezetője élő adásban a Sztárbox 6. versenynapján.

Miller azt mondta, hogy egészen addig a levegőben volt, hogy tudja folytatni a Sztárboxot, ameddig a kórházba nem értek, ahol a sürgősségin egy koponya-CT-t is csináltak. "Amikor azt mondta az orvos, hogy szerencsém van, hogy csak helyre kell tenni; lehetséges, hogy műteni kell, akkor esett le a tantusz, hogy akkor ennek itt most vége van" - idézte Miller Dávidot az nlc.hu

A műsorvezető az állapotával kapcsolatban elárulta, állandóan nincsenek fájdalmai, ám amikor fáj, akkor nagyon. Azt is elmondta, hogy nagyon csalódott amiatt, hogy így alakult. "Azt érzem, mintha küzdelem nélkül kiesett volna ez az öv a kezemből, és csak úgy átnyújtom valakinek ezt a lehetőséget. Nagyon szerettem volna motiválni embereket, hogy igenis van kiút a gödörből. Nagyon nehéz lesz most ezt feldolgozni, hogy nem tudok pontot tenni erre az i-re. (…) Most vigyáznom kell magamra, ebből fel kell állni” - fogalmazott. 

De ki fog megmérkezni Horváth Tomival?

Hivatkozás másolása

Mivel Miller Dávid a sérülése miatt kénytelen volt feladni a Sztárboxot, így ellenfél nélkül maradt Horváth Tamás énekes, aki Sárközi Ákost győzte le az előző körben. A szakmai team azonban úgy döntött, hogy visszahívják Sárközit, hogy Tomi vele küzdjön meg a továbbjutásért az október 13-án megrendezésre kerülő férfi könnyűsúly elődöntőjében.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés