Hirdetés

Hatalmas bejelentést tett az RTL, visszatér a ringbe a legenda

Nap Híre portré Nap Híre

A vasárnap esti Sztárbox nem csak a mérkőzések miatt volt nagyon izgalmas, hanem amiatt is, mert a műsor egy hatalmas bejelentéssel zárult.

Mint ismert, tegnap este a női pehelysúly kategóriájában Földes Eszter és Lola lépett a ringbe, a második mérkőzésen a férfi nehézsúly kategóriában Mészáros András és Czutor Zoli küzdött meg egymással, utoljára pedig Shane Tusup és Torghelle Sándor csapott össze. Ez a hét is tele lesz izgalmakkal, ugyanis a tegnapi adásból kiderült, hogy a Sztárbox bajnokságán Sárközi Ákos és Horváth Tamás, valamint Sápi Vivi és Dér Heni küzd majd meg egymással.

Közölték azt is, hogy lesz egy bajnokságon kívüli mérkőzés is, amelyen Bárdosi Sándor és Árpa Attila küzd meg egymással. És ezeken a mérkőzéseken kívül is lesz mit várni, ugyanis bejelentették, hogy hosszú-hosszú évek után visszatér a ringbe a legenda, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István is - írja a Blikk. Arról egyelőre nem közöltek részletek, hogy hogyan és milyen formában történik majd meg a visszatérés. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés