Hirdetés

Egyszerűen nem igaz, hogy Szalah nem passzol Szoboszlainak

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool szurkolók közösségi média oldalán, a PoolBarátokon összegezték az elmúlt napok eredményeit a magyar válogatott játékos lehetőségeivel kapcsolatban. 

Ismét Szoboszlai Dominik nevétől hangos a világ sportsajtója, a hazai Liverpool-rajongók utánajártak, vajon reálisak-e azok az elemzések, miszerint Szalah az oka Szoboszai tehetségéhez mért sikertelenségének. Több meccset elemeztek a passzok-gólok-játékosok szempontjából. Mint kiderítették, egyfelől az aranylábú hazai futballistának nem volt szerencséje, mindössze 78 százalékos passzpontossággal működött legutóbb, és 15 alkalommal el is veszítette a labdát. 

Míg Szoboszlai az összes lehetséges helyzetet gyorsan felmérve képes volt minden alkalommal helyzetbe hozni társait, a hírek szerint ez nem volt kölcsönös Szalah részéről. 

Elemezve több korábbi meccsüket, nyilvánvalóvá vált, hogy valójában Trenten kívül Szalah az, aki a legtöbbször helyzetbe hozta a magyar focistát a 16-oson belül. Többször próbálta meg kiugratni, megjátszani Dominikot, azonban az is nyilvánvalóvá vált, hogy nem minden esetben látta át az egyiptomi, mit is kéne tennie, így több kiváló lehetőséget elszalasztott - írja a Dívány

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés