Hirdetés

Szoboszlai bajba került? Döbbenetes elemzés látott napvilágot

Nap Híre portré Nap Híre

A döntetlen után borzalmas kritikákat fogalmaztak meg a magyar játékossal szemben.

Szoboszlai Dominik a legutóbbi meccsen is a kezdőcsapatban kapott bizalmat Jürgen Klopptól, és végig is játszotta a mérkőzés. A korán hátrányba került Liverpool legjobbja az egyenlítő gólt szerző Mohamed Szalah volt - írja a Mandiner.

Az elemzőktől Szalah kapta a legmagasabb osztályzatot (9), ám mellette három játékos érdemelt ki 7 pontot: Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold és Szoboszlai Dominik.

"Rengeteget dolgozott, a védőmunkából is alaposan kivette a részét. Akadt néhány ígéretes lehetősége az ellenfél kapuja előtt, de rosszul döntött, nem találta a megfelelő megoldást" - írták az elemzésben. Kiemelték azt is, hogy Szoboszlai 24 liverpooli tétmérkőzésen 4 gólt és 3 gólpasszt hozott össze, a ráadásokat nem számítva pedig 1754 percet töltött a pályán.

"Sokkal többet kellett védekeznie, mint szerette volna, így nem igazán volt hatása a Liverpool támadójátékára" - ezt pedig már a liverpool.com oldalán Szoboszlairól, akit 6 ponttal jutalmaztak. 

A Sportskeeda szakírója azonban már 7-essel jutalmazta Szoboszlai Dominikot. "Megbízhatóan játszott a középpályán, 83%-os pontossággal passzolt. Megnyert 6 párharcot, négyszer szerelte az Arsenal játékosait. Két kapura lövési kísérlete volt, de célt tévesztett".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés