Hirdetés

Valami nagyon nem stimmel Szoboszlai és Szalah között

Nap Híre portré Nap Híre

Végre kiderült, mi lehet az oka annak, hogy a két csapattárs nem játszik össze a mérkőzéseken.

Hónapok óta találgatják a szurkolók és a sajtótermékek is, hogy milyen lehet Szoboszlai Dominik és a csapattársa, az egyiptomi támadó, Mohamed Szalah kapcsolata. Sokaknak feltűnt ugyanis, hogy amíg a magyar sorra passzolja a labdákat a csatárnak, addig Szalah feltűnően nem passzol a magyar játékosnak.

A PoolBarátok magyar szurkolói oldal a Facebookon elemezte ki részletesen a Liverpool és a Manchester United találkozóját, amely alapján érdekes tényről rántották le a leplet. Mint írták, a Vörös Ördögök elleni mérkőzésen csak egyetlen játékos passzolt Szoboszlaihoz többször, mint Szalah: Trent Alexander-Arnold. Ha viszont kizárólag a támadóharmadban, azaz gólveszélyes szituációkban nyújtott teljesítményt nézzük, akkor magasan az egyiptominak volt a legtöbb passza a magyar középpályás felé - írják a posztban.

Majd kijelentették, hogy ezek alapján egész egyszerűen nem igaz az az állítás, hogy ne lenne jó a két játékos kapcsolata és Szalah ezért ne passzolna a jó helyzetben lévő Szoboszlainak.

Mohamed Szalah egyébként éppen néhány héttel ezelőtt nyilatkozott egy interjúban Szoboszlairól, akibel kapcsolatban elmondta, nagyon jól kezdett, ám nem akarja, hogy a Liverpool FC szurkolói nyomást helyezzenek rá, így azt kérte mindenkitől, hogy hagyják csak játszani és élvezni a focit.

Adjunk neki időt, hogy kifejezze magát, nem kell egyből azt mondani, hogy ő jelenti a következő lépést vagy a következő lépcsőfokot. Még mindig csak egy kölyök, pár hónapja érkezett. A Liverpool szurkolói részéről hatalmas az elvárás, ami nyomást jelenthet, láttunk már ilyet korábban is. Egyébként egy kedves srác, igazán nyugodt

- tette hozzá az egyiptomi focista, amit a Mandiner idézett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés