Hirdetés

Kiderült: ez vár Szoboszlaira

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Más világ jön számára Liverpoolban, de a sportújságíró szerint ezt is meg fogja tudni ugrani a sztárjátékos.

Mint arról a Naphire.hu is beszámolt, miután átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, Szoboszlai Dominik hivatalosan is a Liverpool játékosa lett. A magyar focista nem sokkal később már Liverpoolból küldte első hivatalos videóüzenetét. A sztárfocista a 8-as mezszámot kapta, mint kiderült, nem véletlenül: Fabrizio Romano Twitter-posztja szerint a focista egyik példaképe ugyanis Steven Gerrard. 

Most Hegyi Iván sportújságírót kérdezték arról az ATV Startban, hogy mi vár a Szoboszlaira a klubban. Mint mondta, az összeg, ami a focista markát üti, szinte már köznapinak számít a sportvilágban, de vannak Szoboszlai korcsoportjában sokkal drágábban "megvett" játékosok is, persze itt nem az összeg a lényeg, hanem az, amit ez jelent.

A sportújságíró szerint Szoboszlai hatékonysága nagyon jó, ehhez képest Lipcsében kevesebbet volt pályán, mint amennyit várhatóan most lesz.

Úgy fogalmazott, nincs kétsége afelől, hogy Szoboszlai ezt is megugorja majd, de akiért ennyi pénzt kifizetnek, azt mindenképp a kezdő 11-be szánják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés